Yoga voor nieuwe mama’s in Amsterdam

Op moederschapsyoga.nl vind je een compleet aanbod zwangerschapsyoga en postnatale yoga in jouw stadsdeel of online. 

Zwangerschapsyoga

Tijdens je zwangerschap kun je in elk stadsdeel van Amsterdam zwangerschapsyoga doen.

Zwangerschapsretreats

Even lekker weg tijdens je zwangerschap? Moederschapsyoga.nl heeft de leukste retreats van 2021 voor je op een rijtje gezet.

Postnatale yoga

In Amsterdam kun je na je bevalling postnatale yoga doen. Soms kun je je baby meenemen, soms is het  alleen voor mama’s.

Bewegen

Fit in de flow

Ontspannen

Even tijd voor jezelf

Verbinden

Team mama-baby

De leestafel

Schuif je gezellig aan aan de leestafel? Hier lees je over zwangerschap, het jonge moederschap en yoga in deze bijzondere periode. Veel leesplezier!

Yogashop

Vind de leukste aanbiedingen voor mama’s, baby’s en yogadocenten in onze yogashop. Ook leuk als je op zoek bent naar een origineel kraamcadeau.

Slider
MOEDERSCHAPSYOGA
MOEDERSCHAPSYOGA
5/5

Moederschapsyoga is yoga voor als je zwanger bent of een baby hebt. Juist nu is het waardevol om te ontspannen, in beweging te blijven en te verbinden met je baby. Op moederschapsyoga.nl vind je alles over zwangerschapsyoga, postnatale yoga en babyyoga. Yogalessen, retreats, interessante artikelen en veel meer. We wensen je veel plezier, geluk en liefde toe!

Hou mij op de hoogte
Ontvang aanbiedingen, nieuw geplaatste lessen en updates van moederschapsyoga.nl in je inbox.
Yoga: de voordelen

Zwangerschapsyoga, postnatale yoga en babyyoga bieden je als (aanstaande) mama veel voordelen. Je blijft in beweging, kunt genieten van de ontspanning en maakt verbinding met je baby. Meer weten?

Online video’s

Als je nog nooit zwangerschapsyoga, postnatale yoga en babyyoga hebt gedaan, kan het helpen om een aantal voorbeeldvideo’s bekijken. Zo kun je je een beeld vormen van de verschillende yogavormen.

Social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van zwangerschapsyoga, postnatale yoga en babyyoga in Amsterdam.