Privéles zwangerschapsyoga met Jacqueline Rantong

Priveles zwangerschapsyoga

Je zwangerschap is een bijzondere periode. Je draagt nieuw leven in je en je ondergaat allerlei veranderingen, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Het kan voorkomen dat je je soms wat onzeker of kwetsbaar voelt onder invloed van hormonen, of doordat je last hebt van zwangerschapskwaaltjes. Wat extra aandacht voor jezelf (en je kindje) is dan geen overbodige luxe. Privéles zwangerschapsyoga kan dan een uitkomst bieden!

De voordelen van privéles zwangerschapsyoga

Tijdens een privésessie krijg je de persoonlijke aandacht die je nodig hebt, afgestemd op jouw behoeften. Heb je last van fysieke kwalen, dan zal de zwangerschapsyoga worden aangepast en bijdragen aan vermindering van je klachten en aan het bevorderen van herstel. Zeker als je last hebt van ernstige bekken- of rugklachten is een één op één sessie heel prettig of als je je fysiek of mentaal niet fit genoeg voelt voor zwangerschapsyoga in groepsverband. Mocht je angst hebben voor de bevalling of wil je gewoon liever niet al te veel fysieke oefeningen doen, dan is privéles ook een uitkomst; er kan dan meer aandacht besteed worden aan ontspanningsoefeningen.

Zwangerschapsyoga, en in het bijzonder privéles zwangerschapsyoga, zorgt voor ontspanning en versterking van lichaam en geest.  Je komt meer in verbinding met jezelf en met je kindje. Je krijgt informatie over de geboorte en doet ademhalings- en ontspanningsoefeningen waardoor je goed voorbereid bent op de bevalling. Zo kun je ontspannen en vol vertrouwen de wonderlijke geboortereis aangaan…

Het is mogelijk om privé zwangerschapsyoga aan huis, online en op locatie te krijgen. Ben je op zoek naar een yogadocent die privéles zwangerschapsyoga bij jou in de buurt geeft? Neem contact met ons op via info@moederschapsyoga.nl. Dan gaan wij voor jou op zoek!

Privéles zwangerschapsyoga online of in  Rotterdam

Woon je in de omgeving van Rotterdam? Dan kun je contact opnemen met Jacqueline Rantong van Puur Jacqueline. Woon je niet in Rotterdam, maar wil je toch graag privéles van Jacqueline? Dan is het ook mogelijk om online sessies bij haar te boeken.

Jacqueline is yogadocente en gespecialiseerd in zwangerschap en bekken- en rugklachten. Ze is moeder van drie kinderen en ervaringsdeskundige bij bekkeninstabiliteit en rugklachten. Jacqueline leidt aanstaande docenten zwangerschapsyoga op bij Integrale Yoga Nederland. Maak kennis met Jacqueline in deze video.

Tel.nr.: + 31 6 810 17 057

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *